favoriete plastic tafelkleden
De tafel dekken met een papieren tafelkleed staat erg vrolijk en gezellig. Daarnaast is het een betaalbaar alternatief voor een katoenen of damast tafelkleed. Hier enkele voordelen van het papieren tafelkleed.

Voordeel één

papieren tafelkleedEr is voor elke gelegenheid een papieren tafelkleed te vinden, naast de effen kleuren zijn er ook tafelkleden met gezellige afbeeldingen die passen bij sinterklaas, kerst of een verjaardag. Maar ook voorjaarstafrelen zoals bloemen en voor de Pasen lieve kuikens. Door de betaalbaarheid varieer je sneller en ziet je tafel er telkens verrassend uit.

Voordeel twee

Die betaalbaarheid zorgt er ook voor dat je na een feest het kleed gewoon met kruimels en al zo de vuilnisbak in kan gooien. Dat scheelt ook weer een was.

Voordeel drie

Een papieren tafelkleed is ideaal voor een kinderfeestje. Na het eten van een lekker taartje kun je de kleurpotloden of verf uit de kast halen. Haal alles van tafel, leg de kleurpotloden of verf in het midden en laat de kinderen zich uitleven op het tafelkleed. Zo kunnen zij hun eigen schilderij maken en aan het einde van de dag knip je schilderijen uit het tafelkleed en heeft ieder kind een leuk aandenken.
favoriete plastic tafelkleden

Voordeel vier

Een papieren tafelkleed kan je makkelijk plooien en vouwen. Je kan dus je tafelkleed bevestigen éxact zoals jij dat wil, zonder overhang als je dat wil vermijden door slim plooien rond de rand van je tafel. Zo blijft je tafelkleed perfect zoals jij het wil!

papieren tafelkleed rol