favoriete plastic tafelkleden

Waterdichte, afwasbare tafelkleden op basis van PVC zijn verkrijgbaar in glad, transparant plastic of met een onderzijde van textiel. Ook is er zeil met structuur, die voelbaar is aan de bovenzijde.

plastic tafelzeilHip en Handig

Voorheen werd een plastic tafelzeil hoofdzakelijk gebruikt voor keukentafels, maar tegenwoordig is het vooral heel hip op je eettafel of buitentafel. Je kunt er eindeloos je tafel mee opfleuren. Meestal is het per meter te koop en kun je het zelf gemakkelijk op maat knippen. Het is verkrijgbaar in effen of vrolijke dessins, zoals bloemetjes, ruitjes, streepjes, stippen, kruiden, steigerhout, kiezelsteen en vlinders.

Ja, er is zelfs kanten plastic tafelzeil. Voor een kinderfeestje zijn er grappige kinderzeiltjes verkrijgbaar die je kan combineren met zelfgemaakte kindertraktaties die nog eens mogen zorgen voor morsen ook – aangezien je je tafelkleed makkelijk kan wassen. Voor binnen of buiten: een tafelzeil is een goedkope manier om je tafel in een handomdraai om te toveren in een hippe blikvanger!

Praktisch en veelzijdig

Een plastic tafelzeil is niet alleen leuk voor de sier, maar ook erg praktisch. Je kunt het gemakkelijk met een doekje schoon maken. Dus kliederen en knoeien kan geen kwaad. Bovendien wordt tafelzeil ook gekocht om mee te knutselen. Wie handig is met de naaimachine kan er unieke tassen van maken. Of portemonneetjes, hoesjes en mandjes. Op internet vind je meer informatie.

favoriete plastic tafelkleden