favoriete plastic tafelkleden

Plastic tafelkleed, multifunctioneel.

Een tafelkleed komt altijd van pas. Het staat mooi, je kunt iets kiezen wat bij je interieur past. Maar waarom zou je niet iets kiezen wat mooi staat, én gemakkelijk afwasbaar is?

Plastic tafelkleed op rolPlastic tafelkleed op rol voor buiten

Ga je voor een plastic tafelkleed voor in de tuin bijvoorbeeld, dan is er genoeg keuze. Kijk eens bij een tuincentrum bijvoorbeeld naar een plastic tafelkleed op rol. Je kiest dan zelf de grootte. Vaak zijn ze in ieder geval wel breed genoeg, zodat je zelf bekijkt hoe lang je hem wil hebben. Er zijn verschillende leuke prints beschikbaar en vaak is het materiaal ook nog verschillend. Kies je plastic tafelkleed op rol niet alleen voor de tafel, maar ook voor de kinderen op het gras. Als picknickkleed bijvoorbeeld, ideaal.

Een groot voordeel van een plastic tafelkleed op rol is dat je het op maat kan knippen. Heb je bijvoorbeeld een uitschuifbare eettafel? Wel, dan kan je afhankelijk van hoe je tafel is opgesteld een tafelkleed knippen, perfect op maat van je tafelkeuze!

Plastic tafelkleed op rol voor feestjes

Stel je geeft binnenkort een groot feest, of een klein feestje. Een bruiloft bijvoorbeeld, of een afstudeerfeest, dan is het leuk met verschillende tafelkleden te komen en zo je meubilair schoon (en heel) te houden. Kies dan voor een plastic tafelkleed op rol, bijvoorbeeld een hele rol voor een lange tafel. Zo ziet alles er hetzelfde uit. Of ga je voor bont en kleurrijk, dan kies je verschillende prints. Succes gegarandeerd!

favoriete plastic tafelkleden

Plastic tafelkleed op rol blauw